Reacties

VAN LEERLINGEN DIE DE OPLEIDING GEVOLGD HEBBEN

“Wat begon als een cursus om informatie op te doen over diverse onderwerpen, – zoals aura, chakra’s, hoogsensitiviteit, Reiki, et cetera – werd een opleiding naar mijn weg met het leren werken met energie en het herkennen, benoemen, begrijpen van energie. Het delen van je ervaringen met medecursisten werkt voor mij erg verhelderend.
Op dit moment maakt het werken met Reiki of kosmische energie mij erg blij. Ik voel me dan in mijn element. Op dat moment ervaar ik voor het eerst in mijn leven dat “werken” mij energie oplevert in plaats van energie kost.
Het deelnemen aan de lessen blijft voor mij ook altijd een beetje spannend, vooraf is het altijd weer afwachten hoe ik reageer op de stof en behandelingen die aangeboden worden. Wanneer de les begint is het alleen maar prettig om me te bevinden in een groep met gelijkgestemden.
De stof is soms een bevestiging van wat ergens in mijn lijf al aanwezig is, waar door de les woorden aan gegeven kunnen worden.
Voor mij is “de leerweg” een persoonlijke reis geworden.”

“Als een magneet werd ik aangetrokken naar de opleiding zonder te weten waarom. Eenmaal gestart ging er een nieuwe wereld voor mij open. Een wereld die voor mij, met het inzicht dat ik nu heb, helemaal niet zo nieuw bleek te zijn. Ik was me er eenvoudigweg niet van bewust. De naam ‘de leerweg van de ziel’ dekt op een treffende manier de inhoud van de opleiding!
Jullie geven les met passie, humor en aandacht en houden ons cursisten goed bij de les! Daarnaast geven jullie een ieder de ruimte om zichzelf te ontwikkelen in zijn of haar eigen tempo. Het wordt zo duidelijk dat geen mens hetzelfde is, doet of wil en dat dát prima is. Ik vind het fijn dat er veel geoefend wordt, want door te doen en ervaren wordt de soms best moeilijke materie/theorie beter te bevatten.
Het belang van stevig met beide benen op de aarde staan, gaat als een rode draad door de lessen en dat heeft het voor mij toegankelijker gemaakt. Ik ben blij dat ik de opleiding heb mogen volgen en vind het jammer dat ik nu bijna alle lessen gehad heb; dat gevoel heb ik in het verleden niet eerder gehad, dan ben je blij als het examen achter de rug is en je je diploma op zak hebt. Misschien is dat wel wat deze opleiding zo bijzonder maakt!”

 

“Het voelt als een warm bad. Ik heb heel erg gevoeld hoe het is om bij mijn gevoel te komen en hoe dat voelt. Er is aandacht, structuur. De essentie van de Leerweg is verbinding leren maken. Je mag zijn en alles mag er zijn zonder oordeel. Docenten die naast de student gaan staan in confrontatie zonder oordeel.
De kern is niet als therapeut gaan werken, maar leren verbinden, voelen en ‘wat zijn mijn uiteindelijke kwaliteiten, hoe zetten we die in’.”

 

“Het ontbrekende stukje – mens zijn – in alle opleidingen, dat maakt het heel speciaal en bijzonder.”